1. Izbor izdelka

Na glavnem meniju spletne strani poiščite možnost Ponudba in se s kazalcem miške zapeljite nanjo. Odpre se vam spustni meni, na katerem poiščite izdelek, ki ga želite kupiti, in kliknite nanj.

 • Priročnik je na voljo v tiskani in digitalni obliki. Želenega izberete tako, da se s kazalcem miške zapeljete na možnost Priročnik, in na dodatnem meniju, ki se tako odpre, kliknete na svoj izbor (slika desno).

2. Nakupovalni seznam

Ko kliknete na izbrani izdelek, se vam odpre stran z informacijami o izdelku. Če ste še vedno odločeni, da ga kupite, ga s klikom na gumb Add to cart premaknete v svoj nakupovalni seznam (košarico).

3. Nadzor nad košarico

V tem koraku imate možnost svoj nakupovalni seznam dopolniti, popraviti, poničiti, unovčiti kupon itd. To lahko ponavljate vse dokler niste popolnoma zadovoljni in preidete na naslednji korak.

 • Dodajanje izdelkov

Če želite v košarico dodati še kakšen izdelek iz našega seznama, kliknite na gumb Continue shopping v zgornjem desnem kotu okna. Prikazal se bo seznam vseh izdelkov, kjer boste lahko izbrali tistega, ki ga želite.

 • Brisanje izbora

S klikom na križec pred izdelkom izbrišemo celoten zapis tega izdelka. Pozor: Ko uporabite to možnost, vam sistem ne dovoli več dodajati novih izdelkov.

– Prazen seznam

Če ste tako pobrisali vse izdelke iz seznama, se vam odpre nova možnost, ki vam omogoča povrnitev zadnjega ukaza (Undo?) ali pa nadaljevanje nakupovanja (gumb Return to shop).

 • Število izdelkov

Če želite zmanjšati ali povečati število naročenih izdelkov, to lahko preprosto storite tako, da v polje Quantity vnesete želeno število, in potrdite s klikom na gumb Update cart. Sistem bo takoj naredil tudi kalkulacijo stroškov glede na novo stanje.

 • Kupon

Če imate kodo kupona s popustom, jo vnesete v polje Coupon code ter potrdite z gumbom Apply Coupon. Več o uporabi kuponov si poglejte tukaj.

 • Stroški pošiljanja

Izberete lahko tudi ali želite priročnik prejeti z navadno ali s priporočeno pošiljko. Priporočena pošiljka naročniku nudi večjo varnost v primerih izgube, poškodovanja ali uničenja pošiljke. V primeru izbire navadne, pošiljke pošiljatelji ne moremo prevzeti odgovornosti in tudi nismo obvezni naročniku povrniti nastale škode.

 • Končaj naročilo

Ko ste zadovoljni s svojim naročilom, svoj izbor potrdite z gumbom Proceed to checkout na koncu obrazca.

4. Osebni podatki

Vnesite svoje osebne podatke, kamor boste prejeli izdelke, račune in prijavne podatke za vstop v sistem.

 • Podatki za pošiljanje na drug naslov

Če želite, da vam izdelke pošljemo na drug naslov, kot je naslov za plačilo, izpolnite tudi podatke na desni strani obrazca. Sicer le kliknite na potrditveno polje, in polja za vnos podatkov bodo izginila. Po potrebi jih lahko izpolnite tudi kasneje v članskem delu uporabniških strani.

5. Izbira možnosti plačila

V zaključni fazi imate možnost izbrati na kakšen način želite poravnati stroške (z izborom ene od treh možnosti:

 • bančno nakazilo,
 • PayPal ali
 • kriptovalute.

Preden zaključite naročilo morate še potrditi polje, da se strinjate z našo politiko poslovanja, ter s klikom na gumb Place order naročilo dejansko oddate. Naslednji korak bo seveda izpolnjevanje podatkov za izvršitev plačila, kar si lahko ogledate v naših prispevkih, ki govorijo o tem.

Pin It on Pinterest

Delite informacijo

Naj to vidijo tudi vaši prijatelji