Izkoristili ste akcijsko ceno za nakup priročnika Moj kripto, abeceda varnosti z video vsebinami, ki vam bodo še dodatno pomagale pri razumevanju, nastavitvah in upravljanju postopkov v kriptosvetu. Skupaj s priročnikom ste prejeli tudi račun, ki dokazuje, da ste poravnali celotno akcijsko kupnino. Zahvaljujemo se vam za zaupanje. V nadaljevanju je opisan postopek, ki vam bo zagotovil dostop do video portala. Prosimo, da mu natančno sledite.

1. Ob prvem vstopu

Na glavnem meniju spletne strani poiščite možnost Ponudba, ter na spustnem meniju, ki se pokaže, ko se z miško zapeljete čez, izberite možnost Priročnik (tisk) + video vsebine. Opomba: Ker je video vsebina dostopna zgolj članom, boste izpeljali on-line nakup izdelka, ki vas hkrati tudi vpiše v sistem kot novega člana s privilegijem dostopa do video portala. Z uporabo kode, ki ste jo prejeli ob nakupu priročnika, bo celotna vrednost nakupa za vas 0€. Prav tako ne boste rabili vnašati nobenih podatkov o vaših plačilnih karticah, TRR računih in podobno.

1a. Izbira izdelka

Prikaže se opcija za nakup izdelka. Pritisnete gumb Add to cart.

1b. Dodajanje kode kupona

V novem oknu, ki se odpre, dobite možnost izkoristiti kodo, ki ste jo prejeli v letaku ob nakupu priročnika. Prepišite jo v polje Coupon code in potrdite s pritiskom na gumb Aplly coupon.

Ob uporabi kupona se zgodi naslednje:

  • v modrem okvirju nad obrazcem se bo izpisalo besedilo Coupon code applied successfully in
  • skupna cena (Total) bo 0€.

Opozorilo: Kupon je namenjen registraciji v sistem za tiste, ki ste priročnik in dostop do video vsebin kupili “v živo”. Zato deluje zgolj ob naročilu kombiniranega izdelka (priročnik + video vsebine), ni prensoljiv in je zgolj za enkratno uporabo. Ko ga boste torej porabili za registracijo v sistem, kupon postane neuporaben in ga ni več mogoče koristiti za brezplačen nakup izdelkov. Če je vse, kot mora biti, izvedbo le potrdite s klikom na Proceed to checkout.

Če ste kodo kupona že enkrat uporabili, sistem to zazna in vam ne obračuna popusta.

1c. Vnos osebnih podatkov in registracija

V naslednjem koraku boste izpolnili podatke za registracijo. Priporočamo, da najprej odkljukate kvadratek pred napisom (na levi strani obrazca) Ship to a different address?, saj vam priročnika ne rabimo pošiljati, tudi če bi bila naslova drugačna. Na desni strani obrazca morate izpolniti vsa polja, ki so označena z zvezdico.

Opozorilo: Priporočamo, da vpišete resnične podatke, saj bomo le tako lahko komunicirali z vami in vam, če bo to kdaj treba, poslali naročene izdelke na pravi naslov. Predvsem je pomembno, da vpišete pravi e-mail naslov, saj boste nanj takoj po zaključeni registraciji prejeli geslo, s katerim se boste lahko prijavljali v sistem, ter račun opravljenega nakupa. Ko ste izpolnili vse podatke, odkljukajte na spodnjem sivem polju še kvadratek pred napisom I have read and agree to the website terms and conditions. Postopek zaključite s klikom na gumb (spodaj desno) Place order.

1d. Vstop v video portal

To je bil zaključni korak. Sistem vam še enkrat ponudi pregled vašega naročila, kot že rečeno pa ste na vašo elektronsko pošto prejeli dve sporočili – o registraciji, kjer dobite tudi geslo, ter o izvedenem nakupu. Ker ste pravkar zaključili z registracijo, ste seveda v sistem že prijavljeni, zato lahko v vrhnjem (modrem) meniju kliknete na možnost Video portal – in že boste tam. S klikom na možnost Moj račun pa lahko upravljate s svojimi podatki, pregledujete naročila, dostopate do naročenih izdelkov itd.

2. Ko ste že registrirani (login)

Na vrhnjem (modrem) meniju izberete možnost Prijava. Odpre se obrazec za prijavo v sistem. Username (prijavno ime) in geslo (ki ga lahko tudi spremenite), ste prejeli na elektronsko pošto.

VIDEO

Pin It on Pinterest

Delite informacijo

Naj to vidijo tudi vaši prijatelji