Izkoristili ste akcijsko ceno za nakup priročnika Moj kripto, abeceda varnosti z video vsebinami, ki vam bodo še dodatno pomagale pri razumevanju, nastavitvah in upravljanju postopkov v kriptosvetu. Ko ste poravnali zahtevani znesek, ste od nas prejeli kodo in navodila za njeno uporabo. Da bi vas sistem spustil v člansko okolje našega portala, morate postopek naročila izdelka ponoviti, pri izvedbi naročila pa uporabiti prejeto kodo, ki bo izničila nominalno vrednost vašega naročila in sprožila postopek za odklepanje nedostopnih vsebin. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

1. Prijava v sistem

Na vrhnjem (modrem) meniju kliknite možnost Prijava.

Prijavite se s podatki, ki ste jih na svoj e-mail prejeli ob registraciji oz. prvem naročilu, ko ste morali tudi vnesti svoje osebne podatke.

1a. Izbira izdelka

Na glavnem meniju se z miško postavite na možnost Ponudba in na spustnem meniju, ki se prikaže, izberite svoj izdelek. Vedno izberite isti izdelek, za katerega ste predhodno izvedli naročilo (naziv izdelka prejmete pod poljem Product v e-mail sporočilu neposredno po oddaji naročila).  Če boste izbrali drug izdelek, bo sistem kodo prepoznal kot nepravilno oziroma neobstoječo.

Ko se na ekranu prikaže izbrani izdelek z opisom, kliknite na gumb Add to cart.

1b. Dodajanje kode kupona

V novem oknu, ki se odpre, dobite možnost izkoristiti kodo, ki ste jo prejeli v letaku ob nakupu priročnika. Prepišite jo v polje Coupon code in potrdite s pritiskom na gumb Aplly coupon.

Ob uporabi kupona se zgodi naslednje:

  • v modrem okvirju nad obrazcem se bo izpisalo besedilo Coupon code applied successfully in
  • skupna cena (Total) bo 0€.

Opozorilo: Kupon je namenjen odklepanju oz. dostopu do zaprtega dela našega portala za tiste člane sistema, ki so poleg video vsebin naročili tudi priročnik v tiskani obliki. Ker gre za dve po naravi različni vrsti izdelkov, procedure ni mogoče izpeljati drugače, kot s ponovljenim postopkom nakupa istega izdelka. Vnos kode kupona bo izničil nominalno vrednost naročila, hkrati pa bo sprožil postopek za odklepanje zaprtega dela portala. Kupon ni prenosljiv in je zgolj za enkratno uporabo. Ko ga porabite za odklepanje dostopa do video vsebin, kupon postane neuporaben in ga ni več mogoče koristiti za brezplačen nakup izdelkov. Če je vse, kot mora biti, izvedbo le potrdite s klikom na Proceed to checkout.

Če ste kodo kupona že enkrat uporabili, sistem to zazna in vam ne obračuna popusta.

1c. Vnos osebnih podatkov

Obrazec z vašimi osebnimi podatki vas bo pričakal izpolnjen, zato tu ne rabite storiti ničesar. Na dnu le potrdite polje, da se strinjate s pogoji ter naročilo potrdite s Place order.

1d. Vstop v video portal

To je bil zaključni korak. Sistem vam še enkrat ponudi pregled vašega naročila, kot že rečeno pa ste na vašo elektronsko pošto prejeli dve sporočili – o registraciji, kjer dobite tudi geslo, ter o izvedenem nakupu. Ker ste pravkar zaključili z registracijo, ste seveda v sistem že prijavljeni, zato lahko v vrhnjem (modrem) meniju kliknete na možnost Video portal – in že boste tam. S klikom na možnost Moj račun pa lahko upravljate s svojimi podatki, pregledujete naročila, dostopate do naročenih izdelkov itd.

Pin It on Pinterest

Delite informacijo

Naj to vidijo tudi vaši prijatelji